söndag 5 december 2010

Världens bästa Mormor!!!


Snö snö snö, hörrni jag tycker nog om snö ganska mycket ändå, sa ju innan att jag hatade den men nu har jag insett alla fördelar med den.. Den är ju väldigt god att smaska på särskildt när mamma håller på att slita sitt hår över hur lite jag bryr mig om vad hon säger...
Jag klarar ju allt HALLDELES SÄLV!!!
Stackars lillasyster hon har varit jätte sjuk denna veckan.. Anette fick komma in & passa mig när mamma & pappa fick åka in med Nikki till Akuten, hon hade skyhög feber & var väldigt slö & konstig... Nu är allt bättre men snacka om att mamma har varit orolig.. Hörde henne säga nått om att barn är underbart men det är en ständig oro..
Mormor märkte på mammsen att hon orolig så hon hoppade på bussen & kom till Ohamn igår, guud vad roligt vi haft...


Tydligen har verken jag eller Nikki så mycket att säga till om vad vi ska tycka om Hockey & farmför allt inte om vilket lag vi ska hålla på..
Nu har han till & med övertalat Nikki att hålla på TAIF!!! Jag är ju lixsom redan fast men syrran, inte äldre:)))


2 kommentarer:

  1. Mormödrar, vad skulle vi göra utan dom? Nora sover över hos sin ikväll så jag och lilleman får lite ensamtid och får sova ut i morgon! Skönt att lilla fisen mår bättre. Vilka sjukt vackra små flickor ni har Anna! All kärlek till er.... <3 Från mig och barnen..

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen, vet inte hur ja skulle klara mig utan henne:))
    Vilken myspys kväll ni kommer ha nu då:)) Sov länge imon det gjorde ja idag,, hääärligt:))
    Puss på dej vännen

    SvaraRadera