tisdag 7 september 2010

Båtlekplats!!

Nellie 1 månad
Nikki snart 1 månad


Idag började dagen lite stillsamt med tv tittande & mys med familjen.. Vi är ju fortfarande sjuka men mamma & jag är på bättringsvägen, men lillasyster har åkt på våran basilusk... Hoppas inte det blir så jobbigt för henne bara..

Efter några timmar tog pappa & jag på oss för att gå ut i sandlådan & bada sandkakor & gegga en massa, det är riktigt kul. Först sa mamma & pappa att sanden skulle vara i sandlådan, men nu kladdar jag bäst ja vill:))

Mamma utmanade sig själv i eftermiddag & tog med sig mig & Nikki till stan, men ja skötte mig exemplariskt dock med en stor glass som belöning efter ja varit så duktig.. Sen gick vi till min & mormors lekplats, vi är alltid där när hon är här så det har lixsom blivit våran, men ja sa till mamma när vi var påväg dit att det var OK om hon & Nikki följde med.. Hoppas mormor kommer till helgen så vi kan gå dit igen.. Nikki hon bara sover så henne har man ingen nytta av ännu, mamma säger att hon snart är stor, men hallå hur länge ska det dröja till?????

1 kommentar:

  1. Hej Annapanna! Hur mår ni? Hoppas det ger med sig snart så ni blir bättre.. Hur är det som tvåbarnsmamma? Kan du inte skriva lite om det eller skicka ett mail... Jag är både nervös och förväntansfull för hur det ska gå med allt.... Hittar inte din mailadress så skrev här ist. vattenspann@gmail.com

    SvaraRadera