lördag 31 juli 2010

6 veckor semester!!!

Hej alla läsare, gu va dålig ja är på detta nuförtiden, alla tjatar & vill höra vad ja hittar på..
Hörrni det är ju sommar, vem har tid att sitta framför datan då??

Igår gick ja på semster iallafall i 6 hela veckor, ja sa det till personalen på dagis att nu är det semester haha, mamma skrattade gott..
Igår åkte jag med farfar & Anette till Karlskrona, ni förstår att mitt syskon kan ju kika ut när som nu bara 8 dagar kvar:)) Tror nämligen inte mamma & pappa vill ha med mig till BB, det hade väl varit snyggt:)) Kommer hem på söndag igen...

Veckan som gått har bjudit på massa vänner, cirkus & dagis:)) Farmor & Mormor har ju varit här oxå, fullt ös medvetslös..
Har inte haft det så kul på dagis de sista veckorna nu för inga av mina "vanliga" kompisar är där, knappt några fröknar heller:(( så det var skönt att gå på semster nu..

Cirkus Brazil Jack, var bra men kanske inte så bra som ja hade hoppats på. Mamma hade ju lovat massa djur, elefanter mm, ja själv hade ju hoppats på giraffer det sa ja till mamma & frågade efter det men det kom aldrig några...
Det var duktiga akrobater, hästar & hundar, någon tokig clown som ja skrattade åt.. Hästarna fick man rida men bara ett varv i cirkustältet, det var ju en besvikelse ja ville ju helst ha hästarna till mina egna...

Veckan som kommer bjuder förhoppningsvis på mitt syskon:)) Leos Lekland med mina vänner & morfar & Annelie, Oskar & Caroline, då är min vecka gjord...


Kram kram till alla er !!

onsdag 14 juli 2010

Veckorna som gått:)






Har ju fullt upp om dagarna & inte tid att sitta här när det är kanon väder ute.. Mamma däremot börjar tycka det är jobbigt nu med denna värme & alla extra kilo på det:))


Så vad har hänt de senaste tiden... Jo mormor var hos mig hela förra veckan så vi hängde mest på stranden & busade, vattnet är så kallt så det går ju knappt att bada.. Men nu en vecka senare är ja en riktig badmästare. Ska helst ligga i hela tiden & simma:)) Men då måste ju mamma hålla mig under magen:)) Längtar tills ja får börja på simskola nästa år..


Det har nog legat på en sisodär 19 garder i vattnet men nu är det uppe på 22-23 så nu trivs ja:)) Pappa är en riktig badkruka men efter lite tjat så hoppar han i..


Igår var vi på gunnarsö som förövrigt är mitt favvo ställe, där träffade vi min kille Viggo:)) Viggo har inte tyckt om havet innan men ja lockade ut han så nu är han oxå såld på vattnet:)) Det blev en heldag vid havet med fika & restaurang mat:))


Får ju inte glömma att Elinor & Rikard Bergeskans har gift sig:)) Grattis till er, där var vi i lördags & firade.. Det var massa barn, tipsrunda, poolbad & massa bus med alla mina vänner:))


Nu hörrni är det bara 3 veckor tills mitt syskon kommer,, tror ni ja längtar eller:)) Ska vi börja nedräkningen el vi väntar ett tag till:)) Tror mamma & pappa längtar som bara den med, vill ju se vad det är för krumilur som har gömt sig där inne så länge..