torsdag 3 juni 2010

Ögoninflammation!!

1 åringen Alice




Ja är så sjuk, så seg & det enda ja vill är att sova, såhär har det varit sen i fredags. Mamma har tagit mig till läkare två ggr men det säger att det inte är något farligt, utan bara att vänta tills ja blir piggare. Ja äter inget & dricka får de lura i mig, såhär ska det inte vara... Ja vill knappt ha glass, godis el saft som ja älskar annars. Ja får allt bara ja äter.. Snart ska pappa åka & köpa jordgubbar för det älskar jag över allt annat, så vi får väl se om ja får i mig det.

Mormor kom ju till mig förra tisdagen & stannade till i fredags då åkte vi alla till Växjö för att fira lilla Alice som redan fyller 1 år & så firade vi mamma lite hos morfar. Ja fick dock inte vara med på så många kalas för orken fanns inte... Ja var uppe & röjde en stund sen somnade ja så har ja hållt på en vecka nu..

Nu är det bara tio veckor kvar tills min bebis kommer så mamma & pappa har beställt en jätte häftig vagn åt oss, men den kommer ju inte förrän bebis är här, gud så ja längtar. Nu börjar ja bli otålig, är på mammas mage hela tiden sen om ja är så snäll vet ja inte:((

Min smitta har nått mamma & hon gör inte mycket nytta här hemma så pappsen får vara hemma & ta hand om mig.. Imon ska vi vara själva igen, vi får väl se hur det går... Imorse vaknade vi av att det luktade scones, pappa tyckte vi var värda det han är bara bäst min pappa:))



5 kommentarer:

  1. kompis.... stackars lilla kompis :(

    Åh vad ska du få för en häftig vagn då..?

    Krya på dig gumman!

    SvaraRadera
  2. Nu är ja piggare & trottset är tillbaka jippppie:))
    Mamma & pappa köpte en Carena,den var nyinkommen super fin den kommer ja tirvas i:))

    Nu måste vi verkligen ses snart, när har hela familjen semester??

    SvaraRadera
  3. hej på er lilla vännen ser inte kul ut allsmed dina ögon. saknar er, när kommer ni till sölversborg igen hoppas vi kan ses så barnen kan leka litte många kramar alexandra med familj

    SvaraRadera
  4. Heej Alexandra:))
    Vi kommer inte ner till stugan förrän midsommar.. Vi har haft den uthyrd för målning etc..
    Då kanske det är fullt, men hör av dig till min mobil... Det verkar inte som ja har kvar ditt nr min kära dotter är ett stort fans av min mobil o raderar allt möjligt:))

    SvaraRadera
  5. Carena... den måste spanas in :)..
    Hela familjen är lediga från vecka 28 till 31...ni då??

    Saknar ju dig kompis... Lila

    SvaraRadera