torsdag 17 juni 2010

En toppen dag!












Idag åkte poolen äntligen fram, eller äntligen å äntligen jag blev mest förbannad för ja kastade vatten på mig själv & skulle absolut inte bada mer:))

När ja var som mest tjurig över min vatteninsident kom Carin & Oliver. Han gjorde min dag toppen.. Mamma bakade & vi mumsade i oss gott gott.. Fast Oliver fick mest titta på när vi åt:)) han är fortfarande lite liten..

Pappa har varit ledig idag vilket jag & mamma tycker är super mysigt, så när Carin & Oliver åkt hem tog vi på oss våra klänningar, asså ja & mamma då pappa vet i tusan vad han hade på sig:)) & åkte ut till ett super fint ställe.. Det är klippor & vatten överallt & för er som känner mig har ja väldigt svårt för att gå, man måste springa eller lixsom lunka på stället:)) Kan säga att resten av familjen var något stirriga:))

Sen åkte vi ut till gunnarsö & köpte glass, plaskade i vattnet men usch vilken temp. Mamma sa att alla barn älskar att bada även om det är minusgrader, men inte ja inte.. Lekplats fanns där oxå så några planer på att åka hem fanns inte.. Mamma & pappa fick dra med mig till bilen..
Måste bara säga det att jag börjar bli stor tjej nu, har varit blöjfri i två veckor nu:)) såå skönt att slippa den där varma blöjan, men nattetid är vi lite försiktiga med:))










Nu kommer ja somna som en stock.. kram kram

1 kommentar:

  1. Oj vad din mamma har ätit mycket Nellie
    puss Lila

    SvaraRadera