fredag 21 maj 2010

Islandshästar is tha shit:)

Vilket underbart väder, tror ni sommaren är här för att stanna nu..
När mamma slutade jobbet idag vid halv elva, packade vi picknickkorgen & begav oss ut till Stensjöby. Ni som aldrig varit där åk dit, det är hur mysigt & avkopplande som helst.

Älskar hästar, hästar är livet & helst ska det vara islandshästar & de heter alla Lukas:)) Mamma säger att det värsta med att ta med mig till dem är att ja aldrig ska därifrån & alla är mina. Ja förstår inte riktigt det där med dit & mitt ännu:))

Igår var ja & SannaBus på temalekaparken & busade i massor även sånt bus som mamma & Mickaela inte tyckte om, men hur kul är det att göra sånt man får..

Nu längtar ja efter nästa vecka, då kommer mormor & det är mammas födelsedag & då hoppas vi på ännu mera folk & lite god grillmat såklart. Vädret är aldrig dåligt när mamma fyller så typiskt vore det väl om det blev de i år...

Nu är det bara 11 veckor kvar till mitt syskon kommer. Innan har det alltid varit en lillebror som ska heta Erik, men nu säger ja att det är en lillasyster:) Ska bli sååå spännande att få se den lilla krabaten. Mamma är dock mindre rolig, tjock & otymplig & orkar inte riktigt med mitt tempo:))

1 kommentar:

  1. nellie nu får du be mamma uppdatera bloggen lite, vi vill se kort på både dig och lite på mammas mage =)
    hoppas vi ses snart puss från lukas

    SvaraRadera